Starity

Carlos Pena: „A rajongóink elképesztőek”

2013. július 28. 22:10   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Big Time Rush szívtiprója egy nemrég adott interjúban beszélt a BTR turnéjáról és szerelmi életéről.

hirdetés
Carlos Pena: „A rajongóink elképesztőek”

A 23 éves énekes jelenleg is turnézik, nemrég azonban a Latina magazinnal egy rövid interjút adott, amelyben beszámolt a turnézásról, szerelmi életéről és a tanulásról.

– Milyen Victoria Justice-szal turnézni?

– Nagyszerű. A turné után mindig együtt lógunk, nagyon klassz lány.

– Már a turné előtt is barátok voltatok?

– Igen. Mivel mindketten ugyanannál a csatornánál dolgozunk, így néha-néha összefutottunk, de úgy igazán a turné alatt ismertük meg egymást és lettünk jóban.

– Hallottam, hogy találkoztál a Haunted Hathaways szereplőivel. Milyen volt? Szerinted láthatunk téged egy epizódban a közeljövőben?

– Fantasztikusak! Basszus, az a show valóban fantasztikus! Megmondom őszintén, ha visszatérünk és még mindig forgatnak, határozottan kipróbálnám!

– Mint az egyetlen latin a Big Time Rushban, milyen hatással van a latin háttered a zenekar előadására és zenéjére?

– Mindannyian más háttérrel rendelkezünk és különböző dolgokban vagyunk erősek. Azt hiszem, a merengue és a salsa hallgatása nagyon hasznos. Leginkább a színpadi táncba próbáljuk beleépíteni az elemeket. Meg kell mutatnuk, hogy hogyan kell rázni a csípőnket!

– Hogy érzed, tudod befolyásolod a latin közösséget?

– Tudod, mit? Nem hiszem, hogy lett volna erre lehetőségem, talán majd a jövőben, megpróbálok visszatérni a gyökereimhez. Gyakorlom a spanyolt, kaptam egy Rosetta Stone-ot, és megpróbálom visszarázni magam az igeragozásba is, meg az ilyenekbe.

– A lányok szeretnék tudni, hogy van-e barátnőd? Szóval mi folyik itt?

– Igen, kapcsolatban élek. Latin lány és jól megvagyunk.

– Szóval akkor a pletykák igazak, és ő Alexa Vega?

– Igen, kolumbiai.

– Nagyon klassz, ez fantasztikus! Mi az a néhány dolog, amivel le tudnád írni őt?

– Tudod, a latinoknak van a legjobb testük, szóval ez egy hatalmas plusz. Ő olyan édes és vezérelt, mint én. Egy ideig a turnémon is részt vett. A minap a plázában vásároltunk, utánamentem az egyik üzletbe, megkérdeztem a többieket: „Nem láttatok egy alacsony lányt, szőke, göndör hajjal?” Elkezdtek nevetni és azt mondták: „Hadd találjam ki, ő Alexa! Ugyanaz a személyiségetek!”

– Ez annyira édes. De most beszéljünk a rusherekről! Mit szeretsz a legjobban a rajongóidban és mi az, ami szerinted megkülönbözteti őket a többiektől?

– A rusherek elképesztőek! Már vagy 5-6 éve vannak rajongóink, az első naptól kezdve támogattak minket és nem hagytak el, ez bámulatos. Igyekszünk, hogy mindenki mindenki rajongója lehessen és nem kezdjük szidni a directionereket vagy a beliebereket.

– A BTR legújabb albuma nemrég jelent meg. Azoknak, akik még nem hallgatták meg, melyik számokat ajánlanád?

– Az Amazing szerintem elképesztő. A Na Na Náról azt hiszem, hogy jó vezetés közben hallgatni és a barátaiddal együtt énekelni. Emellett a Song for You az, ami még nagyon klassz, ebben Karmin is rappel. Azt hiszem, ez a három az, amit először meg kell hallgatni.

– Mire számíthatunk tőletek a következő hónapokban?

– Összegezünk, átgondoljuk, hogy hol is tartunk, készülünk a következő albumra és persze turnézunk. És még meg kell szerveznem a szülinapomat, ami Mexikóban lesz, mert pont akkor érünk oda a turnénkkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek