Starity

Katy Perry három hónapja nem iszik alkoholt

2013. július 28. 12:12   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teenage Dream énekesnője a júliusi Vogue címlapján tündököl, így nem csoda, hogy kisebb erőfeszítéseket kellett tennie a siker érdekében.

hirdetés
Katy Perry három hónapja nem iszik alkoholt

Katy Perry a napokban Jay Leno műsorába volt hivatalos, ahol megosztotta a közönséggel, hogy bizony nem könnyű minden elvárásnak eleget tenni, de ha tökéletes formát kíván nyújtani, ez kell hozzá.

„Tisztítókúrát végeztem, sokat változtattam az étkezésemen is. A kávét is lecseréltem zöld teára és természtesen az alkoholtól is megváltam” – vallotta be Katy, minderre azért volt szükség, hogy a legjobb formáját hozza a címlapon.

Az énekesnő elismerően nyilatkozott a híres fotósról, Annie Leibovitzról. „Hihetetlen volt vele együtt dolgozni, remek hangulatot teremtett, az egója sem szárnyalt az egekbe, tényleg fantasztikus dolog, hogy vele dolgozhattam.”

Katy hangját nemsokára a moziban is hallhatjuk, hiszen ő lesz ismételten Törpilla hangja a Hupikék Törpikék második részében, valamint új albuma is hamarosan megjelenik. Az énekesnő ígéretéhez híven ismételten egy személyes, őszinte üzenetet próbál megcélozni.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek