Starity

Megjelent az Így neveld a sárkányod 2 előzetese

2013. július 28. 11:11   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cressida Cowell által megtervezett mese folytatást kap, és a készítők szerint még izgalmasabb lesz, mint az első.

hirdetés
Megjelent az Így neveld a sárkányod 2 előzetese

Jövőre újra betekintést nyerhetünk a Cressida Cowell által megtervezett vikingek országába, ahol vad sárkányokból sem lesz hiány, sőt ismét gazdag látványvilág tárul elénk. Hablaty és bátor sárkánya, Fogatlan, őrültebbnél őrültebb dolgokba vágnak bele. 2010-ben az első rész nagy sikert aratott, nemcsak gyerekeknél, hanem felnőtteknél is. A Shrek és a Kung-Fu Panda alkotóitól készült film második része még nagyobb eseményeket ígér.

A trilógia legújabb részében öt évet ugrott előre a történet. Hablaty és derék sárkánya idejük nagy részét repüléssel töltik, ám a fiú már nemcsak sárkányán képes az egeket megszelídíteni, hanem egyedül is helytáll. Miközben az egeket szelték rá találtak egy jégbarlangra, ami több száz vad sárkánynak és egy ismeretlen sárkánylovasnak szolgált otthonul. Nem kell sokat várni, míg meg kezdődnek az izgalmak, hiszen a két jó barátnak ismét változtatniuk kell a sárkányok és az emberek jövőjén.

A tengerentúlon 2014. június 20-án kerül a nézők elő, ám a magyar időpontot még homály fedi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek