Starity

Új turnéra indul a Paramore

2013. július 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2004-ben megalakult rockegyüttes február közepe óta járja a világot, hogy népszerűsítsék legújabb lemezüket. Még be sem fejezték a jelenlegi turnét, már bejelentették a következőt.

hirdetés
Új turnéra indul a Paramore

Április 9-én került a boltok polcaira a Paramore nevet viselő korong, mely a Billboard 200 első helyén debütált, és már aranyminősítést is kapott az Egyesült Királyságban. A Now című kislemez megjelenése óta megállás nélkül turnézik az együttes, és a koncertek során érintették már Ázsiát, Ausztriáliát, Európát – a kontinens több országa közül Magyarországot is – és Amerika északi, valamint déli részét is.

Jelenleg Brazíliában tartózkodnak, ahol összesen hét alkalommal lépnek színpadra. A dél-amerikai ország után egy hét kihagyást követően előadják a kétszeres platinalemez Still Into You című dalt a Teen Choice Awardson, ahol kilencéves karrierjük során idén lépnek fel először.

A Paramore a napokban jelentette be, hogy új turnéra indulnak október közepén – két héttel a mostani fellépéssorozat befejezte után – a Metric és a Hellogoodbye együttesekkel.

A The Self-Titled Tour alatt olyan helyeket fog érinteni az együttes, mint a Madison Square Garden, ahol bár már másodszor lépnek fel, mégis először állnak színpadra mint önálló zenekar. A csarnokban olyan neves legendák fordultak már meg, mint Madonna, Michael Jackson, Elvis Presley vagy éppen John Lennon.


Az együttes a 20 000 férőhelyes csarnokot tanulmányozza

A banda első, All We Know Is Falling című lemeze egyébként e hónap 26-án ünnepelte nyolcadik születésnapját, melyet Hayley egy kis nosztalgiázással celebrált.

„Ma nyolcéves az első albumunk! Nagyon durva. A bemutatkozó korongunk turnéján történt életem néhány legjobb élménye. Először látni az országot egy 12 személyes busz hátuljából, vagy amikor kiküldtek minket koncert után a helyszínről, mert nem voltunk még elég idősek ahhoz, hogy bent maradjunk, vagy az első olyan fellépésünk a Beat Kitchenben, Chicagóban, amire minden jegy elkelt! Annyi emlék. [...] Szóval nagyon köszi azoknak, akik velünk tartottak ezen az eszméletlen hullámvasúton. Még nyolc ilyen évet?!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek