Starity

Patrick Dempsey: „A versenyzés tart életben”

2013. július 29. 15:03   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Patrick Dempsey elárulta, ugyan szeret színészkedni, a legnagyobb szenvedélye mégis a versenyzés.

hirdetés
Patrick Dempsey: „A versenyzés tart életben”

A Grace klinikában a Derek Shepherdet megformáló színész ugyan szenvedélyesen szereti a munkáját, a versenyzés a megszállottsága.

„Minél több pénzed van, annál gyorsabban mész. Az autóversenyzés egy különös szenvedély. Színész vagyok, szóval ez a munkám. A pénz forrásom. A versenyzés viszont felfedezés... mindig különböző dolgokat találok. A verseny mindig változik, és ez tesz engem igazán izgatottá. A versenyzés tart életben” – árulta el Dempsey.

A 47 éves színész már a kezdetek óta a Grace klinika tagja, de ő még nem unja, sőt, örül, hogy 196 epizód áll a háta mögött.

„Nem unom a műsort. Rendkívül hálás vagyok, hogy van egy olyan szerepem egy műsorban, ami már kilencéves. Ez egy mesterség. És ez nagyon jó. És majdnem 200 epizóddal is már túlélőnek számítasz. Nincs sok házi feladatod. Csak meg kell tanulnod a szereped szövegét, s jól előadni, nehogy hibát találjanak a színjátékodban. De még így sem hasonlítható ez az autóversenyzéshez” – vélekedett Patrick.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek