Starity

Ariana Grande nem fog rappelni

2013. július 30. 16:04   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande a zenébe temetkezik, hogy lekösse a szabadidejét, mivel véget ért híres sorozata a V, mint Viktória.

hirdetés
Ariana Grande nem fog rappelni
Fotó: Isaac Brekken/Getty Images

Tegnap megtudhattuk, hogy a 20 éves színésznő jelenleg a Baby I című dalához forgatja legújabb klipjét, most azonban az MTV-nek mesélt néhány érdekességet. Ariana Grande imádja a rappet és a barátai között is sok rapper található, de ez nem azt jelenti, hogy a közelgő albumán, a Yours Truly-n is lesz olyan szám, amiben rappelni fog, ugyanis a kérdésre, hogy szerepel-e rappelés a jövőbeli tervei között így válaszolt:

Nem! Soha! Szeretek rappelni a kocsiban, és azt hiszem, hogy a rappelés az egyik legjobb érzés a világon. Amikor megtanulod a szavakat, amiket rappelve mondasz, az nagyon jó érzés, de én soha nem vettem komolyan, ezért nem tudom elképzelni magam rapperként. Nem tehetek elég hangsúlyt a sohára'

Ariana egyébként már megcsillogatta egyszer raptudását a 2013-as Billboard Music Awards-on, ahol a kulisszák mögött Justin Bieber nagysikerű, As Long As You Love Me című dalának rapbetétjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek