Starity

Farrah Abraham alkoholmentes vendéglőt nyit

2013. július 30. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Farrah Abraham valóban meg akar változni, hiszen új ötlettel állt elő: étterméből szeretne kitiltani minden alkoholos italt!

hirdetés
Farrah Abraham alkoholmentes vendéglőt nyit

Farrah Abraham mostanság inkább botrányaival hívta fel magára a figyelmet, azonban rájött már, hogy nem élhet ilyen életet, főként kislánya miatt, ezért bevonult egy klinikára, hogy alkoholproblémáit kezeljék, ahonnan később kitették viselkedése miatt – ám nem sokkal később mégis visszavették, hogy végigcsinálhassa a szigorú terápiát. Ez annyira jól sikerült, hogy Farrah eltökélte: ha megnyitja éttermét, semmilyen alkohol nem lehet ott!

„Az étteremben kaphatóak lesznek italok és fánkok, de az italok mindenképp alkoholmentes változatban!” Az éttermet egyébként olasz-ázsiainak álmodta meg a fiatal lány.

Farrah arról is beszélt, hogy elég nehéz időszak ez számára, hiszen 22 évesen a bíróságra járkál, és a program sem egyszerű. A program része még, hogy ingyen ételt osztogatnak, és ezt az egykori tinimami nagyon élvezi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek