Starity

PSY alkoholfüggő

2013. július 30. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy gondolnánk, hogy a híres énekes, Psy körül minden a legnagyobb rendben, mivel megvan mindene: hírnév, pénz és tökéletes család. Azonban a látszat néha csal, nemrégiben egy megdöbbentő tény derült ki róla.

hirdetés
PSY alkoholfüggő

Az ismert koreai énekes, Psy az egész világot meghódította a 2012-ben megjelent Gangnam Style című videoklipjével. Érdekes táncát még mai napig is előszeretetettel utánozzák az emberek. Úgy tűnik, hogy a sikert nehéz feldolgozni, ugyanis nemrégiben egy szomorú tényt árult el magáról a The Sunday Timesszal készített interjúja során.

A híresség bevallotta, hogy éjjel-nappal iszik és saját elmondása szerint az egyik legjobb barátja a koreai vodka. Elismerte, hogy nemcsak a vodkába kóstol bele, hanem a whiskybe és a tequilába is.

„Ha boldog vagyok, iszok, ha szomorú, iszok, ha esik az eső, iszok, ha süt a nap, iszok. Ha meleg van, iszok, ha hideg, iszok” – nyilatkozta a koreai énekes, majd hozzáfűzte, az egyetlen időszak, amikor nincs pohár a kezében, ha másnapos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek