Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. július 30. 18:06   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, mit gondolnak a One Direction-fiúk Justin Bieberről, ki lett a Campari új arca, és ki mutatta meg új eljegyzési gyűrűjét? Olvass tovább!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Uma Thurman a Campari arca

A Kill Bill sztárja lett az ikonikus naptár, a Campari Calendar 2014 arca. A fotókat Koto Bolofo készítette, és mindegyik kép különféle kultúrák ünnepeit mutatja be.

A 43 éves Uma elképesztően boldog, hogy egy ilyen márkát képviselhet, és alig várja, hogy rajongói lássák a végeredményt.

*

Már forog a Jessie harmadik évada

Idén márciusban jelentették be, hogy zöld utat kapott a Debby Ryan főszereplésével készült Jessie című sorozat, így hamarosan a harmadik évad kerül levetítésre.

Nyárra minden színész szünetet kapott, viszont Cameron Boyce értesítette követőin a Twitteren: „Végre! Vissza dolgozni! Már honvágyam volt, a szünet szívás, mivel ez a második otthonom!”

*

Kiteszik az Éjjel-nappal Budapestből Carlost

„Tudomásom szerint Carlos nem szerepel sokáig a képernyőn, ugyanis a sorozat készítői nincsenek megelégedve vele” – számolt be a Blikknek a realitysorozat informátora.

A döntés oka az, hogy Carlos egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, sőt, sokan egyenesen irritálónak találják a karakterét.

*

Alyson Hannigan megmutatta második eljegyzési gyűrűjét

Az Így jártam anyátokkal sztárja, Alyson Hannigan ismét mennyasszony! Férjével közel 10 éve házasok, de annyira szeretik egymást, hogy a 10. évfordulón megerősítik a fogadalmaikat, melyre egy ünnepség során kerül sor a közeljövőben.

A színésznő az idei, Los Angelesben rendezett CW, CBS, Showtime 2013 Nyári partin mutatta meg legújabb gyűrűjét.

*

One Directon: „Justin Bieber egy díva”

A Teen Vogue nemrég interjút készített a brit fiúbandával, a One Directionnel, melyben a fiúk elmondják, hogy nem kérnek sok mindent a koncertekre, így nem hiszik azt, hogy dívák lennének, hiszen kevéssel is beérik.

Ellenben úgy gondolják, hogy Justin Bieber igazi díva, ugyanis olyan dolgokat kér egy fotósorozathoz (nem koncerthez!), mint például vegatál, Haribo kólás gumicukor, Boombox iPhone5-csatlakozóval, és kiköti, hogy nem ad autogramot, valamint a telefonokat is ki kell kapcsolni, ha fotózzák!

*

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek