Starity

Under the Dome: jön a második évad

2013. július 30. 18:06   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég kaptunk hírt, hogy a Stephen King regénye alapján készült Under the Dome zöld utat kapott, így jövőre érkezik a második évad.

hirdetés
Under the Dome: jön a második évad

Úgy látszik, a titokzatos búra egyhamar nem fog eltűnni, ugyanis a berendelték az Under the Dome második évadját, ami szintén 13 részes lesz, és 2014 nyarán kezdik vetíteni. A meghosszabbítás is a nézőknek köszönhető, ugyanis eddig mindig 10 millió fölött volt a sorozat nézettsége.

„Nagyon örülünk, hogy tovább folytatódik a rejtélyes és titokzatos Chester's Mill történe a kupola alatt, és örülünk, hogy Stephen King rengénye alapján folytatódhat majd a következő évad első pár része” – nyilatkozta a CBS Entertainment elnöke, Nina Tassler július 29-én.

A sorozat egy kis ismeretlen város történetét meséli el, amelyet egy rejtélyes búra vett körül, ahonnan nincs kiút – egyelőre. A nézők még egy évadon élvezhetik majd Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Colin Ford és Brittany Robertson alakítását a sorozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek