Starity

Jennifer Aniston a boldogságot és a családot választja

2013. július 30. 19:07   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 44 éves színésznő legfrissebb filmje kapcsán nyilatkozott a Glamour magazinnak, filmbeli partnerével Jason Sudeikisszel karöltve.

hirdetés
Jennifer Aniston a boldogságot és a családot választja

A szeptemberben megjelenő Glamour-számban Jennifer Aniston őszintén beszél arról, hogy neki sem ment minden a tervek szerint.

„Ahogy öregszem, csomó dolgot visszacsinálnék. Ha nem vagy boldog, akkor is el kell érned a boldogságot. A boldogság egy választás, valóban így gondolom. Mint amikor olyan barátokkal és emberekkel vagy körülvéve, akik szabotálják a boldogságot, szándékosan kellemetlenkednek amiatt, ahol ők most vannak.”

„Egy bizonyos ponton rájössz és realizálsz. Ha egyszer találkozol önmagaddal és valóban elfogadod, megszereted magad, azután már megérdemled azt is, hogy legyen egy családod.”

A színésznő folytatólagosan hozzátette, hogy Jasonnel együtt szerencsések, mivel mindketten találtak két szép, szerethető és nyitott embert maguk mellé.

Ezt a színész, aki Olivia Wilde vőlegénye, szintén megerősítette, annyival kiegészítve, hogy Jenniferrel együtt hasonló dolgokon mentek keresztül, ugyanazokat a randiköröket mindketten lefutották.

„Na látod, és milyen messzire jutottunk, adj egy pacsit” – válaszolt rögvest Jennifer, majd hozzáfűzte, párja remek apai ösztönökkel van megáldva. Jason Sudeikis a film kapcsán még elmondta, abban semmi új nincs, hogy Jennifer remek anyai ösztönnel rendelkezik, ugyanis folyamatosan védelmezte Emma Robertset.

A Családi üzelmek című vígjáték augusztus 22-től rajtol a magyar mozikban.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek