Starity

Hasonmások a sztárvilágban V.

2013. augusztus 08. 17:05   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunkban ismét mutatunk be sztárpárokat, akik megszólalásig hasonlítanak egymásra, vagy jó pár külső tényező egyezik rajtuk!

hirdetés
Hasonmások a sztárvilágban V.

Úgy tartják, a világon minden embernek van egy hasonmása, nincs másként ez a celebvilágban, így cikksorozatunk hatodik részében is górcső alá vesszük azokat a sztárokat, akik között van némi hasonlóság. Akár testvérek is lehetnének, de némely híresség között olyan annyira nagy a hasonlóság, hogy össze is keverhetjük őket!

Kristin Kreuk és Aishwarya Rai

A jobb oldali képen mintha csak Kristint látnánk idősebben és erősebb sminkben, pedig csak az egykori szépségkirálynő van a képen, de mindkettőben megvan az az egzotikum, ami miatt hasonlítanak egymásra.

Nem meglepő, hogy az indiai Aishwarya játszott saját kultúráját bemutató filmekben, azonban a kanadai színésznő is játszott egy hasonló filmben, még pedig a Partitionban.

Kate Hudson és Blake Lively

Az egykori Gossip Girlt szokták úgy emlegetni, mint az új Kate Hudson. Egy biztos: mindketten népszerű színésznők és nem kevés külső tulajdonságban is egyeznek. Nemcsak a szőke haj, hanem fejformában és tekintetben is, mindketten kiemelkedő stílusérzékről tettek tanúbizonyságot, a vörös szőnyeget általában mindig meghódítják.

John Hurt és Ian McKellen

A két idős színészpárosról is elmondhatjuk, hogy van bennük néhány közös vonás, nemcsak, hogy mindketten kiváló színészek, de a szemük és az orruk ugyanolyan! Ha Hurtre nézünk, akaratunk ellenére is a Hobbit sztárja juthat eszünkbe.

Clémence Poésy és Claire Danes

Claire-t elnézve nem csoda, ha eszünkbe jut a Harry Potter és az Erőszakik sztárja. Mindkettőjükben megvan az a vonás, ami hasonlóvá teszi a másikat: szőke fürtök, hasonló arcvonás, ugyanolyan szem, talán egy kicsit csak az orruk formája tér el.

A Csillagpor színésznője és a francia származású Clémence akár váltig állíthatnák, hogy rokonok, akár testvérek, hisz annyira sok a közös vonás, hogy nem sok ember kételkedne kijelentésükben.

Neil Patrick Harris és Christopher Masterson

Hollywood talán egyik legnépszerűbb sztárhasonmása: mintha Neil Patrick öccsét látnánk a jobb oldali képen, pedig a két színész között nincs szoros közeli kapcsolat, de tudtunk szerint még távoli sem. Talán csak Chris szemöldöke miatt nincs teljes hasonlóság köztük, az övé sokkal íveltebb, de azt letakarva nemcsak az arcforma, de a szájuk és szemük is hasonló.

Geoffrey Rush és Michael Gambon

A Karib-tenger kalózai Barbossája és a Harry Potter-filmek Dumbledore-ja között is fellelhető némi hasonlóság. A legfeltűnőbb talán a szemük, orruk és a szájformájuk. Rush arca valamivel nyúlánkabb, míg Michael teltebb arcformával rendelkezik.

Billy Corgan és Gerard Way

A rajongók gyakran viccelnek azzal, hogy talán a MCR egykori frontembere Billy Corgan fia. Nemcsak mert nagyszerű zenészek, de annyira hasonlítanak egymásra, mintha tényleg apa–fia-kapcsolat lenne köztük. Mikor még nem volt kopasz a The Smashing Pumpkins énekese, talán még jobban hasonlított Gerardra – szemöldökük, orruk, szemeik és ajkaik is rendkívül hasonlóak!

Joe Anderson és Kurt Cobain

A tragikus körülmények között elhunyt zenész kiköpött mása lehetne Joe Anderson. Feltűnően hasonló az arcformájuk, az ajkuk, az orruk, sőt, még a borosta is egyezik. Joe szemöldöke valamivel íveltebb, de mindkettejüknek gyönyörű, kék szemük van. Anderson egyébként szerepelt a 27-esek klubja című filmben, korábban pedig arról pletykáltak, ő alakíthatja Kurtöt a róla szóló életrajzi filmben. Valljuk be, jobb választás lenne, mint Robert Pattinson!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek