Starity

Sheldry Sáez harmadik lett a Dancing With The Starsban

2013. július 31. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A panamai szépségkirálynő és partnere, Francisco Javier Acuńa a harmadik helyezést érték el a panamai Dancing With The Stars döntőjében, mely hétfőn került megrendezésre.

hirdetés
Sheldry Sáez harmadik lett a Dancing With The Starsban

Hétfőn véget ért Panamában a Dancing With The Stars című táncshow, melynek döntőjébe Lorite Alvarado és Adolfo Fitin, Sheldry Sáez és Francisco Javier Acuńa, valamint Jimmy Bad Boy és Ilda Mason került be.

A táncverseny május 27-én hétfőn kezdődött, ahol még tizenegy pár mutathatta be táncát a parketten. Az elődöntőre múlt hét hétfőn került sor, mely végén Ricardo Jaramillónak és Dannela Donadiónak kellett búcsúznia a versenytől. Az utolsó héten már három táncot kellett megtanulniuk a versenyzőknek.

A zsűri és a nézők döntése alapján a dobogó harmadik fokára Sheldry Sáez és Francisco Javier Acuńa állhatott, a második helyezett Lorite Alvarado és partnere lett, a táncverseny győztese pedig Jimmy Bad Boy és partnere, Ilda Mason lett.


Jimmy Bad Boy és Ilda Mason nyerte a panamai Dancing With The Stars második szériáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek