Starity

Lindsay Lohan mosolyogva hagyta el a rehabot

2013. július 31. 11:11   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznő tegnap otthagyta a klinikát, ahol drogproblémái miatt kezelték és úgy látszik, sikerrel jártak, ugyanis a színésznőn látszik, hogy nagyon sokat változott ezalatt a 90 nap alatt.

hirdetés
Lindsay Lohan mosolyogva hagyta el a rehabot

Az utóbbi időben drogbotrányairól elhíresült Lindsay Lohant tegnap kaptál lencsevégre Malibu utcáin, mosolyogva. Úgy tűnik, letelt a büntetése, miszerint 90 napot kellett eltölteni egy rehabilitációs központban. Először a Betty For-ba jelentkezett be, de hamar ki is jelentkezett, majd utána a Cliffside Malibu Rehab Centerben kötött ki, amit végül tegnap végleg el is hagyhatott.

A 27 éves színésznő arcán is látszik, hogy rengeteg változott ezalatt a 3 hónap alatt, ugyanis a drogtól szerzett ráncai és egyéb miatta keletkezett károk teljesen eltűntek a színésznő arcáról és nagyon boldognak tűnik. Lindsay azt is elárulta, hogy szeretne visszatérni a filmiparba és jelenleg azon van, hogy szerepett kaphasson Ben Affleck drámájában, a Live By Night-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek