Starity

Sztárok és kedvenc lábbelijük

2013. augusztus 04. 09:09   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztároknak elengedhetetlen jelző a divatos, egyedi cipő, mely általában a jellemükre vall. Cikksorozatunkban most bemutatunk 7 sztárt, akiknek van kedvenc lábbelije.

hirdetés
Sztárok és kedvenc lábbelijük

Hollywood tele van olyan hírességekkel, akik szinte minden nap ugyan abban a cipőben futkosnak az utcákon. Van, akinek csak egy kedvence van, ám akad olyan is, akinek több. Cikksorozatunk első részében hét sztárt mutatunk be nektek, kedvenc cipőjükkel együtt.

Demi Lovato nem éppen a szolíd cipőválasztásról híres, hiszen odavan a szögecses, csillogós, flitteres, vagy éppen óriás sarkú cipőkért. Kedvencére az utóbbi jelző igaz, hiszen a Supreme platformos magassarkú 12 centis sarkával igazán az egekbe emeli a Disney volt üdvöskéjét. Szívesen veszi fel hivatalos megjelenésekre és még az X Factor mentori székében ülve is sűrűn viselte. Mivel Demi a TopShop fő támogatója, ezért ez a cipő is onnan származik, külseje finom bőr.

Az X Factor felfedezettje kezet foghatna Demi Lovatóval, hiszen Cher Lloyd sem a lapos sarkú cipők viseléséről híres, előszeretettel húz a lábára 6 vagy akár 10 centis sarkú cipellőt is. Választása sokszor a Forks nevet viselő Jeffrey Campbell által tervezett 6 centis sarkú cipőre esik, mely a fűzőknek köszönhetően garantáltan dögös összhatást kelt. Cher a koncerteken át a videoklipekig bárhol szívesen viseli.

A Little Mix énekesnője szereti a lapos talpú, ám nagyon mutatós cipőket. Ezért esett a választása a Dr Martens 1460 nevezetű fekete színű bakancsra, amit koncertekre és pihentető sétára is fel szokott venni, hiszen kényelmes, 3 centis sarkával és csúszásgátlós talpával remek hétköznapi lépő.

Lana Del Ray oda van a telitalpú cipőkért így nem is csoda, hogy a kedvence ez a Salvatore Ferragamo Berg-szandál, amit előszeretettel visel bármilyen megjelenésen. Finom krémszíne bármilyen borús napot feldob és a magas sarkától eltekintve igazán kényelmes viselet.

A Stay énekese odavan a kényelmes, ámde ma már egyre divatosabb Converse-cipőkért, kedvenc darabja pedig ez a fekete színben pompázó darab. Mivel főleg a kényelméről és nem eleganciájáról híres, ezért nem veszi fel semmilyen ünnepre, díjátadóra, hivatalos megjelenésre, inkább csak utazásra és csajos napokra.

Avril Lavigne is Demi és Cher kategóriájába tartozik, hiszen vad stílusához, vad cipőket húz. Kedvenc csizmája szegecsekkel díszített és ASH márkájú. Csak 40 mm-es sarkával tökéletes utcai lábbeli, de akár egy koncertre is szuper választás. A vadóc külsejű énekesnő azonban csak vásárlásra és sétáláskor húzza fel, hiszen, mint a többi énekes, inkább magassarkút húz a koncertekre.

Újabb Little Mix-tag kap helyet cikkünkben, aki nem más, mint Jesy Nelson. Ő a többi tagtól eltérően kicsit vadabb stílust képvisel és ez a cipőjén is megmutatkozik. Egy fekete New Rock Reactor-bakancs a kedvence, ami vagány csatjaival és fűzőjével igazi rockeres stílusúvá varázsolja kedvenc egyik énekesnőnket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek