Starity

Megműtötték Kembe Sorelt

2013. július 31. 15:03   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sorel hatéves kora óta viselt szemüveget, amit tinédzserkorában lecserélt kontaktlencsére, ám ez a megoldás sok bajjal járt.

hirdetés
Megműtötték Kembe Sorelt
Fotó: TV2

Az újdonsült apuka két hónapja kötőhártya-gyulladást kapott, így rászánta magát egy lézeres szemműtétre, hogy megszabaduljon tőle.

„Nem nagyon volt időérzékem, miután befeküdtem a székbe. Kaptam érzéstelenítő cseppeket, így csak furcsa volt, hogy a szememhez nyúltak. Egy-két órát könnyezett a szemem, utána aludtam egy kicsit és ébredés után már éles volt minden. Tökéletesen látok végre, megérte az izgalom. Csepegtetnem kellett egy darabig műkönnyet és gyulladáscsökkentőt, meg persze víz sem érhette a szememet, és nem dörzsölhetem, de ezt leszámítva minden tökéletes volt már a műtét után. Mondhatni sasszemmel látok. Azóta sem hiszem el, hogy már nincs szükségem szemüvegre és lencsére. A kontrollon kiderült, hogy 125%-os a szemem, jobb, mint az eredeti” – mondta el a Jóban Rosszban sztárja.

Dr. Fekete Orsolya, a Sasszemklinika sebésze árulta el, hogy Sorel már a műtét után fél nappal használhatott számítógépet, olvashatott és TV-t is nézhetett. Ajánlja minden embernek ezt a beavatkoást, aki tökéletesen szeretne látni.

Ez a fajta műtét csak 10 perces, de az eredmény nagyon gyors. Sorelnek is csak pár dologra kellett odafigyelnie utána, például, hogy kislánya, Katja, bele ne nyúljon a szemébe. A színész a pozitív tapasztalatok ellenére reméli, hogy többet nem kell műtőbe kerülnie, csak a Csillagvirág klinikán.


Fotók: Red Lemon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek