Starity

Natasha Hamilton válik

2013. július 31. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, vége a régóta tartó, gyönyörű mesének: Natasha Hamilton elköltözött férjétől, és el fognak válni!

hirdetés
Natasha Hamilton válik

Natasha Hamilton és férje 2006-ban ismerkedtek meg, és úgy egy évvel később, 2007 novemberében fogadtak egymásnak örök hűséget. Azonban az „örökké” szó mindössze hat évig tartott. Az énekesnő ugyanis elköltözött a férjétől, már három hete, jelenleg a szüleinél lakik három kisfiával, Joshsal, Henryvel és Alfie-val.

Natashát legjobb barátnői, Kerry Katona és Liz McClarnon támogatják. Az énekesnő elmondta, hogy jelenleg maga alatt van ugyan, de fájdalma enyhítésére nem szed semmiféle gyógyszert, illetve alkoholt sem iszik.

Arról is beszélt, hogy már tavaly kezdett kiábrándulni férjéből, de csak most jutottak el arra a nehéz elhatározásra, hogy elváljanak, amit a kisfiainak nagyon nehezen tudott elmondani, hiszen már nem szerelmes a férjébe, de mégiscsak együtt töltöttek hat gyönyörű évet, és gyermekei is nagyon megszerették Riadot.

„A két idősebbet leültettük a kanapéra, és elmagyaráztuk nekik a dolgot. Alfie azonban még nagyon kicsi, nem érti, mi történik, és állandóan azt kérdezgeti, mikor jön már haza az édesapja! Ez nagyon nehéz nekem! A szüleim 35 éve házasok, magamnak is ezt akartam!” – azonban ez sajnos nem sikerült, hiába is próbálták, főleg a gyerekek miatt. Ő és Riad is érezték, jobb lesz, ha elválnak, nemcsak nekik, hanem a gyerekeknek is.

Natasha egyébként optimistán tekint a jövőbe, és nagyon boldog, amiért az Atomic Kittennel visszatértek. Ez eltereli a gondolatait a szomorú hétköznapokról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek