Starity

A legsikeresebb videoklipek: Demi Lovato

2013. augusztus 07. 09:09   |   Szerző: Fanncsii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi karrierje csúcspontján van, mi pedig most 5 legsikeresebb videóját vesszük górcső alá.

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Demi Lovato

Skyscraper

Miután Demi elhagyta a kezelőközpontot, szinte azonnal munkához látott és fél évvel később kiadta harmadik stúdióalbumát, az Unbrokent, aminek első kislemezes dala volt a Skyscraper. A dal mára összeforrt Demi nevével, a rajongók ezt tartják a legőszintébb és legérzelmesebb dalának, ami érthető is, hiszen 18 év sérelmét énekli el benne az énekesnő.

A klipet Mark Pellington rendezte, a forgatások a Bonneville Salt Flas nevű sivatagban zajlottak. Nem bonyolították túl a koncepciót, Demi a sivatagban énekel, egy könnyed, fehér ruhában, mégis ez a legérzelmesebb videója. Mindössze 1 napot vett igénybe a felvétel, kevés ember dolgozott a videón, mégis tökéletes munkát végeztek, Demi pedig szívét-lelkét beleadta. A videó 2011. július 14-én került fel VEVO-csatornájára, mára már közel jár az áhított 100 milliós megtekintéshez 730 ezer pozitív, és mindössze 30 ezer negatív véleménnyel.

Give Your Heart a Break

Eddigi legnagyobb slágere volt talán a Give Your Heart a Break című dala, a második kislemez az Unbroken albumáról. 2012 januárjában kezdték játszani a rádiók és szinte azonnal toplistás dal lett.

A klip története szerint Demi ex-barátját próbálja visszaszerezni, felidézve közben a gyönyörű, közös emlékeket. A videót Justin Francis rendezte, amely 2012 áprilisában debütált, és szinte azonnal elnyerte a rajongók tetszését. Mára 96 millió megtekintésnél jár, 570 ezren vélték jónak, míg csupán 12 ezer embernek nem tetszett.

Heart Attack

A 2013 májusában megjelent DEMI nevű albumának első kislemeze volt a Heart Attack, amelyből már sejteni lehetett, hogy Demi új lemeze igen nagy meglepetést fog okozni. Így is lett, hiszen mind a dal, mind a lemez megosztotta a közönséget, ennek ellenére ostromolta a slágerlistákat. A dal 2013 februárjában debütált, dalszövege szerint pedig Demi nem akar szerelmes lenni, hiszen a férfiak elgyengítik és elnyomják őt.

A klipet Chris Applebaum rendezte, a forgatás márciusban zajlott, ám a videó csak áprilisban jelent meg, sokkolva a közönséget. Demi hol bőrruhában, hol fekete festékkel összekenve énekel, sokan a Remember December klipjéhez hasonlítják a videót. Eddig 98 millió megtekintésnél jár, 730 ezer lájkkal és 30 ezer dislike-kal.

La La Land

Első lemezén, a Don't Forget-en kapott helyet a La La Land című dal, ami a Jonas-testvérek tollából származik, abból az időből, amikor még elválaszthatatlanok voltak Demivel, aki ezzel a dallal és klippel robbant be a köztudatba, mint énekesnő. Ekkor még a rockosabb stílust képviselte.

Demin már ekkor is érezni lehetett, hogy neheztel Hollywoodra, hiszen a dal is, valamint a klip is arról szól, hogy ne hagyd hogy beszippantson a sztárság, és maradj önmagad, bármi is történjék. A Brendan Malloy által rendezett videóban színészkollégáival, a So Random! szereplőivel látható. 2008 decemberében mutatták be a Disney Channel-ön, a YouTube-on pedig 83 millió megtekintéssel büszkélkedhet, 2250 ezer pozitív, valamint 12 ezer negatív visszajelzéssel.

Made In The USA

Legújabb videója DEMI című albumának második kislemeze. A Made in the USA című dal Demitől megszokottan egy szerelmes ballada, melyben ezúttal a szerelem kellemes oldaláról énekel. A szöveges videó júniusban került fel VEVO-csatornájára és már akkor lehetett következtetni arra, hogy egy újabb Demi-sláger van születőben.

A klipet májusban forgatták, azonban csak júniusban került bemutatásra. Érdekesség, hogy Ryan Pallota hivatásos rendező mellett Demi is aktívan részt vett az előkészületekben, elmondása szerint ő csak a háttérben szeretett volna tevékenykedni, azonban mégis láthatjuk őt is a klipben: egy vidámparkban, majd gitárral a kezében. A videóban egy pár gyönyörű szerelmét és közös élményeiket láthatjuk: igazi romantikus klip egy igazi szerelmes dalhoz, mitöbb, sokan A szerelmünk lapjai című klasszikus filmet vélik felfedezni benne. A videóra 1 hónap alatt majd 14 millió kattintás érkezett, elnyomó többségben pozitív visszajelzésekkel, szám szerint 300 ezerrel és mindössze 7 ezer embernek nem tetszett Demi rendezése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek