Starity

Amanda Bynes nem neheztel az édesanyjára

2013. augusztus 01. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Bynes állapota állítólag nagyon szépen javul, ennek köszönhetően az édesanyjával is tartja a kapcsolatot és a kezelésen együttműködő.

hirdetés
Amanda Bynes nem neheztel az édesanyjára

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, Amanda Bynest kényszergyógykezelésre vitték egy pszichiátriai intézetbe, miután felgyújtotta a ruháit és a kutyáját! Az eb azóta már jól van és az orvosok szerint teljesen fel fog gyógyulni.

Mikor Amanda szembesült a tettével, azonnal az állat segítségére sietett, valamint a pszichiátrián is folyamatosan érdeklődik kutyusa állapotáról. „Amanda nagyon szomorú lett, mikor megtudta, hogy mit tett a kutyájával. Ő nagyon szereti az állatokat és szándékosan soha nem bántana egyet sem” – mondta egy forrás. A híresség egyébként nagyon szeretné látni a kutyáját, de mivel az intézetbe nem lehet állatokat vinni, ezért van esély arra, hogy engedélyt kapjon az eb meglátogatására.

A színésznő egyébként beleegyezett a gyógyszeres kezelésbe, amelynek eredményeképpen nagyon szépen javul az állapota, hiszen sokkal tisztábban gondolkodik, mint azelőtt és tisztában van tettei súlyosságával. Édesanyja azonban úgy véli, hogy bár lánya egyre jobban van, szüksége lenne arra, ha megszerezné felette a gyámságot. Többen azt gondolták, hogy a sztár emiatt neheztelni fog az édesanyjára, ám nem így történt: sőt, rendszeresen tartja vele a kapcsolatot.

Amanda következő tárgyalása augusztus 9-én lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek