Starity

Fiatalon szeretne szülni Muri Enikő

2013. augusztus 01. 11:11   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Muri Enikő a 8:08 vendége volt, ahol asztrológiai hitéről kérdezték, és magánéletén kívül a gyermekvállalásról is beszélgettek.

hirdetés
Fiatalon szeretne szülni Muri Enikő
Fotó: Kaszás Bence

Muri Enikő nemrég elmondta, rendkívül kerek most az élete – az RTL reggeli műsorában azonban egy asztrológus elemezte, milyen jövő vár rá.

Ha hihetünk a jósnak, nagy valószínűséggel külföldön fog karriert építgetni, és ott is fog élni. Ám egy meghökkentő tény is előkerült, amivel még maga az X-Faktor felfedezettje sem volt tisztában: fiatalon szeretne anyuka lenni.

Az asztrológus szerint a lehető legjobb elkövetkezendő 12 évben lesz része, a horoszkópja pedig „valami fergetegesen jónak ígérkezik számára”.

Enikő hisz az asztrológiában és mindenféle természetfeletti dologban, így ezt a tényt is elfogadta. Családtagjai mind fiatalon mentek férjhez, és ugyanilyen fiatalon szültek babát, ám még nem szeretné elkapkodni a gyermekvállalást: 8-10 évig még várni szeretne vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek