Starity

Űrlények ellen fog harcolni Vanessa Hudgens?

2013. augusztus 01. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy új filmről folytatnak tárgyalásokat, melyben az egykori Disney-csillag egy igazi természetfeletti apokalipszisbe csöppenhet majd Nicholas Braun, Chris Zylka és Denis Leary oldalán.

hirdetés
Űrlények ellen fog harcolni Vanessa Hudgens?
Fotó: Mario Anzuoni

Vanessa Hudgens színészi karrierje tényleg egyre magasabbra ível, hiszen egyre több szerepet kap és egyre nagyobb ajtók nyílnak meg előtte, mivel olyan színészekkel játszatott és majd dolgozhat együtt a jövőben, mint Nicolas Cage, John Cusack, Rosario Dawson, Brendan Fraser, Alexa Vega, Sofia Vergara, Michelle Rodriguez, Danny Trejo, Mel Gibson, vagy éppen Charlie Sheen. Így pedig elképzelhető, hogy terve, miszerint még 60 évesen is a szakmában szeretne tevékenykedni, valóra fog válni, ráadásul most egy újabb film kerülhet listájára.

A The Wrap információi szerint 24 éves színésznő ugyanis jelenleg tárgyalásokat folytat a Sony-val a The Kitchen Sink címre hallgató horror-vígjáték egyik főszerepéért, melyben eddig olyan színészek kaptak szerepet, mint Nicholas Braun, Mackenzie Davis, Josh Fadem, és a hírek szerint nemrég Chris Zylka és Denis Leary is csatlakozott a stábhoz.

A sztori egy kisvárosban fog játszódni, a középpontban pedig néhány tinédzser áll, akik összefognak egy csapat vámpírral és zombival, hogy megakadályozzák az idegenek invázióját. Vanessa elméletileg egy népszerű lányt fog játszani, Denis pedig a város egyik leggazdagabb és legokosabb, de az egyik legbarátságtalanabb lakosát.

A film rendezője Robbie Pickering lesz, a forgatókönyvet pedig Oren Uzielnek köszönhetjük, ami egyébként megjelent a 2010-es úgynevezett Fekete Listán, melyen a legjobb még fel nem dolgozott hollywoodi forgatókönyvek kaptak helyet. A 2014-re várható alkotást nem mellesleg Ruben Fleischer nagysikerű 2009-es horrorvíg-játékához, a Zombielandhez hasonlítják, így már most nagy sikereket jósolnak neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek