Starity

Zendaya Coleman: „Fiús lány vagyok”

2013. augusztus 01. 17:05   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zendaya nemrég egy interjúban adott tanácsokat rajongóinak arról, milyen ruhákban menjenek suliba.

hirdetés
Zendaya Coleman: „Fiús lány vagyok”

A Shake It Up sztárja Zendaya igazi fashionista, így most ő adott tanácsokat rajongóinak és egy interjún keresztül üzent.

Daya szerint suli előtt jó, ha frissítjük szekrényünket. „Suli előtt jó, ha felfrissítjük a szekrényünk tartalmát. Mondjuk én egy fiús lány vagyok, ezért szerintem minden lánynak szüksége van egy pár melegítőnadrágra. Annyira kényelmesek. Hordhatjuk őket tenisz-, de akár magas sarkú cipőkkel is, mint Rihanna! Első napra a suliba ne vedd fel rögtön a legújabb cuccaidat, inkább keverd a régit és az újat!”

Arra a kérdésre, hogy őt ki inspirálja a divatban, így felelt: „Rihanna-fanatikus vagyok, mind zenei, mind divat terén. És szerintem fantasztikus, hogy Lady Gaga ki meri magát fejezni, én nem hiszem, hogy megtenném, szóval ezt nagyra értékelem. Angelina Jolie pedig egy rendkívül erős és gyönyörű nő!”

Zendaya új videoklipje, mely a Replay című számhoz készült, augusztus közepén fog megjelenni, új albuma pedig szeptemberben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek