Starity

Új szereplő csatlakozik a Teen Wolf stábjához

2013. augusztus 01. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV bemutatta a harmadik évad B részének legújabb stábtagját, aki nagy fenyegetést fog jelenteni a szereplőkre!

hirdetés
Új szereplő csatlakozik a Teen Wolf stábjához

A Teen Wolf harmadik évadának első feléből ugyan még három rész hátravan, de a sorozat készítői és a színészek már elkezdték forgatni a második felét is. Nemrég az MTV közzétette, új szereplővel gazdagodik a népszerű misztikus dráma – Arden Chóval!

Az új szereplőről eddig csak annyit lehet tudni, hogy koreai és japán felmenőkkel rendelkezik, de eddig a nevét még nem ismertették a sorozatkészítők. Jeff Davis, a sorozat írója- és producere még a Comic-Conon említette meg, a harmadik évad második felében „nagy ázsai befolyás alatt lesz a sorozat”.

Hamár a szereplőknél tartunk, Adelaide Kane (Cora Hale), Haley Webb (Jennifer Blake) elhagyják a sorozatot, mig Max és Charlie Carver maradnak a szereplőlistán az évad második felében is – erősítette meg Jeff Davis a hétfőn tartott, rajongói kérdésekre szánt órájában.

Az évad második fele 2014. január 6-án fog kezdődni, és eddig annyit tudni róla, hogy fel fognak tárulni a titkok az Argent és a Lahey családról is, de Stiles édesanyjának haláláról is le fog hullani a lepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek