Starity

Kim Hyun Joong: „PSY miatt változtattam címadódalt”

2013. augusztus 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High Cut magazinnak mesélt új albumáról az énekes és elárulta, miért is változtatta meg címadódalát legfrissebb, Round 3 minialbumának.

hirdetés
Kim Hyun Joong: „PSY miatt változtattam címadódalt”

Az énekes hosszú kihagyás után tért újra vissza hazájába zenei fronton és rajongói legnagyobb örömére mindjárt két dalt is kiadott legújabb, Roud 3 címet viselő minialbuma mellett. Ám az énekes most a High Cutnak tárta fel, miért is a Your Story lett az album vezető kislemeze a tervezett Gentleman helyett.

„Ez egy olyan dal, melyen már tavaly elkezdtem dolgozni és szerettem volna ezt megjelölni címadó dalként az albumon. Viszont PSY előbb kiadta ugyanezzel a címmel az új dalát, így először megpróbáltam más címet adni a dalnak, de az úgy már nem volt az igazi – mondta az énekes, majd így folytatta – Végül megszületett a Your Story, ami sokkal jobb irányba indult el és jobb dalnak is éreztem” – árulta el a lapnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek