Starity

Klippremier: Birdy - Wings

2013. augusztus 02. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon új videoklippel jelentkezett a fiatal tehetség, mely a Wings című dalhoz forgott.

hirdetés
Klippremier: Birdy - Wings
Fotó: YouTube

A mindössze 17 éves Jasmine Lucilla Elizabeth Jennifer Van den Bogaerde, ismertebb nevén Birdy még csak két éve robbant be igazán a köztudatba, de már most igen nagy elismerésre tett szert a zeneiparban és nem mellékesen hatalmas rajongótáborral is rendelkezik. Debütáló albuma, a Birdy 2011 novemberében jelent meg, dalaival pedig már korábban is örvendeztette a YouTube-os közösséget, de most végre újabb szerzemények kerülnek majd ki kezei közül.

A szeptemberben érkező Fire Within névre keresztelt második korongjának első kislemezes dala, a Wings már július 22-én felkerült a fiatal brit énekesnő YouTube-csatornájára, a hozzá készült videoklip pedig a mai napon, augusztus másodikán végre szintén felkerült a videómegoszóra.

Tulajdonképpen ez a kisfilm lett Birdy eddigi legszínesebb és úgymond legvidámabb videója, annak ellenére, hogy maga a dal a szokott módon lassú, érzelmes és a szerelemről szól. Természetesen a rajongók tetszését azonnal elnyerte mind a dal, mind a klip és nem győzik elhalmozni dicséretekkel kedvencüket, aki mindig ad rajongói véleményére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek