Starity

Miss Hungary csúnyán lebukott a világdöntőn

2010. augusztus 17. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Teljesen leszerepelt az idei magyar Miss Universe a világdöntőn – szinte borítékolható a bukása a világversenyen.

hirdetés
Miss Hungary csúnyán lebukott a világdöntőn

A magyar lányok hiába legendásan szépek – szinte soha nem szerepeltek jól a világversenyen, s félő, hogy ez idén sem lesz másképp. Az idei szépségkirálynő, Babinyecz Tímea valószínűleg a „futottak még” kategóriába sem fog bekerülni – Tímea karrierje olyan gyors üstökösként villant be, amilyen gyorsan lepergő hullócsillagként láthatjuk viszont.


A videóból megtudhatjuk, hogy Tímea szereti a "kezekből késszült ajándékokat"

Arra kérdésre, hogy mit tanácsol a férfiaknak, egyetlen mondatot tud összerakni: „don’t give up so early”, ami akár egy korai Take That-es dal refrénje is lehetne, sőt talán az is. Amikor már azt hinnénk, kedves olvasó, hogy ez a mélypont, ennél rosszabb nem lehet, el kell, hogy szomorítsalak: Lehet! A lányt csak ezután kérdezték élete legrosszabb randijáról, amit állítólag a zsűrinek is négyszer kellett végighallgatnia, annyira érthetetlen volt.

„A legrosszabb randim az volt, amikor 14 éves voltam. Találkoznom kellett egy fiúval. Ő… ő akar találkozni velem, mert szeret engem, és én gondolom, gondoltam, ő csak egy barátom, és mi mentünk sétálni, és ez olyan unalmas volt, és ez nagyon rossz volt nekem, mert én utálom azt a fiút, ő csak… csak egy barátom, és ő szeret engem, úgyhogy ez volt a legrosszabb randim.”

Ilyenkor értetlenkedik igazán a néző: hova tette a 'szakmai' zsűri a szemét a májusi Miss Hungary szépségversenyen? Merthogy a szépséget nem nézték, az biztos. Az is sejthető, hogy nem Tímea karcsú alakjába szerettek bele, hiszen nem egy topmodellalkat. Az viszont már egyenesen ciki (sőt!), hogy 2010-ben egy huszonvalahány éves lány, aki az országot képviseli a világversenyen, képtelen kinyögni egy épkézláb magyar mondatot.

Persze vígasztalhat minket az a tény, hogy a szépséges Kaló Jennifernek (aki versenyünkön csupán 3. lett) biztosan nem lesznek nyelvi problémái, ugyanis sokat dolgozott már külföldön, jelenleg is Los Angelesben modellkedik, illetve készül a világversenyre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek