Starity

Festőnek állt Vanessa Hudgens

2013. augusztus 03. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznő a napokban megcsillogtatta tehetségét a festészet terén is.

hirdetés
Festőnek állt Vanessa Hudgens
Fotó: Hilary Walsh/Cosmopolitan

Vanessa Hudgens a színészet és az éneklés után újabb művészet téren bizonyította tehetséget, ez pedig nem más, mint a festészet. A 24 éves színésznő a héten Brooklynban volt, ahol egy festőstúdióban lehetőséget kapott, hogy megmutassa mit is tud.

Az egykori Disney-csillag Tumblr-oldalán dicsekedett el rajongóinak alkotásával, ami Salvador Dalí The Persistence of Memory című művének újragondolása. „Igen. Ezt én festettem. Őrült képességek lol. A festészet annyira jó móka. Olyan jó módja, hogy kiadjunk magunkból egy kis kreatív energiát” – írta a feltöltött fotókhoz.

Fotók: Tumblr

Vanessa egyébként nagyon büszke volt festményére, amit rögtön ki is raktak a stúdió falára egy másik ilyen mű közelébe és később még Brooklyról is áradozott blogján: „Brooklyn komolyan az egyik kedvenc helyem. Annyi gyönyörű látnivaló van és mindig van valami váratlan és csodálatos, amit felfedezhetek. Művészet és szépség vesz körül ahova megyek. Más most hiányzik!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek