Starity

Raven-Symoné bevallotta másságát

2013. augusztus 03. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Raven-Symoné nem az a típus, aki szereti kiteregetni a magánéletét, nem titkolja tovább azonban, hogy leszbikus.

hirdetés
Raven-Symoné bevallotta másságát

Amikor tavaly a National Enquirer megjelentetett egy cikket arról, hogy a 27 éves színésznő akkoriban együtt élt a bevallottan leszbikus America's Top Model versenyzővel, AzMarie Livingstonnal, Raven csupán annyit közölt a riporterekkel: „A szexuális orientációm az én magánügyem, és azé a személyé, akivel éppen randevúzom. Én nem az a típus vagyok, aki megossza az életét a közönséggel.”

Pénteken írt egy Twitter-üzenetet a homoszexuális házasság ügyét támogatva – ezután azonnal elindultak a szóbeszédek, hogy a korábbi Disney-sztár végre nyilvánosan is beismerte, hogy leszbikus.

Raven így írt: „Végre megházasodhatok! Hurrá a kormánynak! Olyan büszke vagyok rátok.”

Később így magyarázta az omg! riporterének: „Nagyon boldog vagyok, hogy megnyílt az út a homoszexuális házasság előtt és hogy egyre többen fogadják el. Izgatottan hallottam ma, hogy egyre több állam ismeri el a homoszexuális házasságot. Én azonban még nem tervezem az esküvőt, de jó tudni, hogy megtehetem, ha akarnám.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek