Starity

Sztárok, akiknek bejött az ombre haj

2013. augusztus 04. 19:07   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben ismét olvashatsz 7 olyan sztárról, akiknek bejött ez a hajstílus.

hirdetés
Sztárok, akiknek bejött az ombre haj

A sztárvilágban és a hétköznapi életben is népszerűvé vált az ombre hajstílus. Vannak, akik csak egy kicsit térnek el az eredeti hajszínűktől, de vannak olyanok is, akik igazán merész húzásokat követtek el a színátmenetes frizura terén. Következzen tehát most 7 olyan híresség, akiket megfogott a színátmenetes haj stílus és, akiknek be is jött.

Shenae Grimes

A bájos és gyönyörű Annie Wilson, azaz Shenae Grimes is rajong az ombre hajért, amit meg is mutatott a 90210-ben. A sorozatban talán már a 2. évadtól ilyen stílusú haja volt. Eleinte csak a világos színekkel játszott, majd 2011-ben tért át a mélyebb és sötétebb színekre, de egy biztos, Shenae nagyon jól néz ki ombre hajjal.

Claire Holt

A Vámpírnaplók dögös ősi vámpírja is kipróbálta már ezt a stílust. A színátmenet a hajában igazán visszafogottra sikerült, ugyanis szőke tincsei szinte mesésen alakulnak át barnába. Egyszerűen, de mégis csodaszép!

Miranda Cosgrove

A fiatal Nickelodeon-csillag, Miranda Cosgrove is kipróbálta az ombre hajat. Az új frizuráját az idei Kid's Choice Awardson mutatta be, ahogy a sötét barnából lágyan átmegy a színvilág világosbarnába. Jól áll neki ez a frizura, akárcsak a ruhája.

Vanessa Hudgens

A High School Musical sztárja, Vanessa Hudgens 2012-ben átesett egy ombre stíluson, amit néhány paparazzó kapott lencsevégre: hosszú fekete hajának végeit ekkor rövid időre lilára festtette. Ám még ezelőtt is látható volt ombre stílussal, de akkor sokkal visszafogottabb, világosbarna volt loknijainak vége.

Shay Mitchell

A Pretty Little Liars gyönyörű színésznője, Shay Mitchell is odavan az ombra hajért. A sorozat 4. évadában már ilyen hajstílussal követheti figyelemmel a világ, Mirandához hasonlóan ő is a sötét- és világosbarna kombóra tette le a voksát.

Ashley Benson

Ha már a csinos kis aazudóknál tartunk, akkor Ashley Benson sem maradhat ki. Köztudott, hogy a lány oda van a pink dolgokért, de azt nem sokan gondolták volna, hogy volt egy kis pink színátmenet a hájában, amivel sok mindenki nem igen láthatta. Ashley, maradj inkább a teljes szőkénél!

Selena Gomez

Sokak kedvence, Miss Gomez is kipróbálta már az ombre hajat, de ő valamivel visszafogottabban választott. Selena csak úgy ragyogott a 2012-es Teen Choice Awardson gyönyörű ombre hajával és pink ruhájával. A fiatal ex-Disney-csillag is kipróbálta a sötétebb átmenetet és ismerjük el, talán sokkal jobban áll neki, mint a világos.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek