Starity

Kim Kardashian végre visszatér terhessége után

2013. augusztus 04. 10:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian megtörte a kislánya születése utáni sajtócsendet, melyet azért kért, hogy újból formába hozhassa magát.

hirdetés
Kim Kardashian végre visszatér terhessége után

Kim kislánya, North West születése után úgy döntött, az elkövetkezendő időket szeretné családjával tölteni, s visszavonulni a médiától. Ígérte, hogy csupán pár hónapra fog eltűnni, hogy párja, Kanye West és kislánya, North közelében lehessen, hogy majd újult erővel vághasson bele a munkájába, s vállaljon szerepléseket.

Hét héttel azután, hogy életet adott kislányának a 32 éves szépség, édesanyja, Kris Jenner nagy sikerű, vadiúj talkshow-jában bukkant fel – ám csupán egy videoüzenet erejéig.

„Szia, anya! Csupán gratulálni szerettem volna az új talkshow-dhoz, és igazán sajnálom, hogy nem lehettem ott élőben is ezt elmondani neked, de túlságosan szeretek otthon lenni. Minden egyes nap nézlek a TV-ben, és elképesztő vagy! Arra születtél, hogy műsorvezető legyél, büszke vagyok rád! Csak azt szeretném mondani, hogy szeretlek, és fantasztikus a műsorod!” – üzente Kim.

A videóüzenet láttán édesanyja, Kris Jenner meghatódott, s sírni kezdett – a műsorvezetőt csupán Jennifer Lopez egyik exe, P.Diddy (Sean Combs) tudta valahogy összekaparni, aki éppen a show aznapi vendége volt.

Pár héttel ezelőtt még olyan pletykák terjedtek, hogy Kim szülés utáni depresszióban szenved, s jelenleg rehabilitáción kezelik – ezt ügynöke és a családja is hivatalosan megcáfolta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek