Starity

Michael Douglas rákos?

2010. augusztus 17. 16:04   |   Szerző: kriszteeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People magazinban megjelent egy hír, melyet a színészlegenda sajtósa is megerősített, így szinte biztos, hogy a színész a halálos kórban szenved.

hirdetés
Michael Douglas rákos?

A rövid nyilatkozatból nem derült ki, hogy mekkora is a baj, de az említett kezeléseket ismerve rosszindulatú daganatról van szó. Michael Douglas 8 héten át kap sugárkezelést, illetve kemoterápiát, ami a megkérdezett orvosok szerint arra utal, hogy a betegség előrehaladott állapotban van. A szóvivő elmondása szerint az orvosok várakozása alapján teljesen rendbe fog jönni Douglas, aki nagyon optimista.

Azonban Douglas szóvivője szerint a színész elég jó állapotban lesz ahhoz, hogy népszerűsítse legújabb filmjét, a Tőzsdecápák folytatását. A filmet szeptember 24-én mutatják be az USA-ban.
Catherine Zeta-Jones eddig még nem nyilatkozott, de reméljük, hamarosan több mindent megtudunk majd férjének állapotáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek