Starity

A H&M nem dolgozik többé Cara DeLevigne-nel

2013. augusztus 05. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit topmodell népszerűsége határtalan volt, olyan márkák arca jelenleg, mint a Burberry, a Chanel és a Zara, nem mellesleg Rita Ora és Rihanna egyik legjobb barátja. Mindez már a múlté.

hirdetés
A H&M nem dolgozik többé Cara DeLevigne-nel

A kétes hírű topmodellt mindig a szabadszájúságáról és különcségéről ismertük – pletykalapok céltáblájává vált híres barátai által, s ennek meg is lett a veszte: a topmodell egy véletlen folytán egy fehér poros zacskót ejtett ki a táskájából, melyet a paparazzók rögzítettek, s fotóval dokumentáltak.

Az eset körülményeit s a műanyagzacskó tartalmát még vizsgálják, ám annyi bizonyos, hogy a környezetvédelméről híres H&M és Zara – akit egy cég birtokol – a sajtó előtt kijelentette, hogy Cara előttük megbukott, mint modell. A két márka környezettudatosságuk és humanitárius munkájuk révén nem meglepő, hogy megbontotta a modellel kötött szerződésüket, ám a szakértők szerint ez nem az utolsó meglepetés.

„Zéró toleranciánk van a droghasználathoz, az alkoholfogyasztáshoz, s mélyen elítéljük Cara viselkedését” – hangoztatta a H&M és a Zara sajtóreferense, aki hozzáfűzte, ha a nyomozások után kiderül, hogy valóban drogot ejtett el, akcióba lépnek ellene.


Cara nevetve távozott londoni lakásából, amikor a titokzatos fehér por kiesett a táskájából

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek