Starity

Paris Hilton házát megint kirabolták

2013. augusztus 05. 12:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves szőkeség házát pár éve kirabolták – több híresség otthonával együtt, melyből egyébként film is készült Emma Watson főszerepelésével. Ezúttal ismét pórul járt.

hirdetés
Paris Hilton házát megint kirabolták

2008-ban a kékszemű Paris villáját ismeretlen tettesek – mint utóbb kiderült, tinédzserek rabolták ki – melyből film is készült, Emma Watson főszereplésével.

Ám Paris Hilton megint áldozatául esett a tolvajoknak, hiszen a múlt hétvégén egy parti közben ismét kirámolták a házát. A Hilton-lány villájába bejutni szinte lehetetlenség, annyi a kamera és a biztonsági őr, ám miközben a lány vígan bulizott a barátaival, az őrök beengedték az „ártatlan” vendégeket az örökösnő házába.

„Elég szerencsétlen vagyok, hogy mindig kirabolnak. Legjobban az új pénztárca- és táskakollekcióm terveit sajnáltam volna, ha ellopják, ám szerencsére azt nem sikerült nekik”osztotta meg a lány hivatalos Twitter-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek