Starity

Miss Costa Maya 2013: Miss Belize fejére került a korona

2013. augusztus 05. 10:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 1-jén megrendezésre került az idei Miss Costa Maya verseny, mely végén a panamai Karen Jordán adta át koronáját. A győztes lány a 2013-as évben Miss Belize lett.

hirdetés
Miss Costa Maya 2013: Miss Belize fejére került a korona

Idén került megrendezésre a 22. nemzetközi Costa Maya Fesztivál, melyen ebben az évben hét ország legszebb lányai szálltak harcba a koronáért. Eredetileg nyolc lány utazott volna ki a versenyre, de Miss Guatemala, Alejandra Moralez bizonyos okok miatt nem tudott részt venni.

A versenyen Miss Belize – Destinee Arnold, Miss Costa Rica – Andrea Rojas, Miss El Salvador – Fatima Yolanda Mauricio Magandi, Miss Mexikó – Artemisa Rivera Montañes, Miss Nicaragua – Ariadna Judith Orellana, Miss Panama – Cleirys Velasquez, valamint Miss Honduras – Monica Alexis Elwing Gough képviselte országát.

A gála elején minden lánynak egy országára jellemző szép, színes ruhában kellett elkápráztatnia a zsűrit. A zsűrinek Cleirys Velasqueznek, panama delegáltjának ruhája tetszett legjobban, mivel ő nyerte a Best National Costume díjat. Ezután a lányoknak fürdőruhában kellett végigvonulniuk a színpadon, és egy táncot is be kellett mutatniuk. Majd a versenyzők átöltöztek gyönyörű estélyi ruháikba, és így léptek a színpadra, később pedig interjút kellett adniuk.

A verseny végén kihirdették a győzteseket. A harmadik helyezett Miss Panama, Cleirys Velasquez lett, a második helyen Miss Nicaragua végzett, a győztes pedig, akinek a panamai Karen Jordán adta át címet, Miss Belize, azaz Destinee Dominique Arnold lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek