Starity

Kedvenc dizájnerem: Hervé Léger

2013. augusztus 05. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemcsak a tökéletes alakú Victoria's Secret-modellek, hanem a legsikeresebb énekesnők és celebrityk hordják előszeretettel a testhez simuló ruhadarabokat. Hogy kik is ők, és mi a Herve Leger-ruhák titka? Íme!

hirdetés
Kedvenc dizájnerem: Hervé Léger

A márkát 1985-ben alapította Hervé L. Leroux, francia tervező, aki aztán később megváltoztatta vezetéknevét, s a márkából Hervé Léger lett. 2007-ben nyitotta meg első üzletetét a Rodeo Drive-on a divatcég, hiszen azelőtt csak párizsi szalonjaikban lehetett tőlük ruhát rendelni.

Hogy mi a márka titka? A divattervező előszeretettel alkalmazta a testre simuló fazonokat, melyeket külön-külön, kézzel varrt és igazított csíkok borítanak. Mivel minden megrendelő más és más alakkal büszkélkedik, a tervező különösen figyelt a ruhák csíkozására, optikai hangsúlyozására: a kényes területek eltakarására és az előnyös domborulatok hansúlyozására.

És kik is hordják a gyönyörű kisruhákat a sztárvilágban? Íme, egy kis ízelítő...

Miranda Kerr

Az ex-Victoria's Secret-angyal egy partin viselte ezt a hófehér, szorosan testre simuló darabot, mely egészen varázslatosan áll rajta. Valóban angyali!

Miley Cyrus

Miley is azokhoz a hírességekhez tartozik, akik előszeretettel hangsúlyozzák alakjukat, s ezért többször viseltek már Hervé Léger-ruhát. Ezt a darabot –mely mai napi a kedvencei közé tartozik – a 2011-es Grammy-díj-átadó egyik partiján viselte – bámulatosan nézett ki benne.

Stacy Keibler

George Clooney exe, aki mellesleg számos tévéműsor vezetője, a Maxim férfimagazin Top 100-as listájának partiján, 2010-ben jelent meg ebbben a metálszínű kisruhában, melyhez bordó magas sarkút választott. Elég dögös, nem?

Kim Kardashian

Íme a bizonyíték, hogy nem csupán nádszálvékony lányok hordhatják a testre simuló fazonokat! Kim világéletében büszke volt nőies alkatára, s bár tudja, hogy nem vehet fel mindenféle fazont, ennek a ruhának nem bírt ellenállni.

A metálos-aranyos díszítés tökéletesen passzol a lány kreol bőréhez, melyhez egy hasonló színű övet is párosított. Nem kétség, hogy gyönyörű rajta ez a ruha!

Katy Perry

Katy a 2013-as Nickelodeon-díjátadón jelent meg ebben a kihívó, ugyanakkor trendi ruhában, mely hatalmas feltűnést keltett – azt nem állíthatjuk, hogy nem volt bombázó! Az énekesnő tudja, mi áll jól neki, ez a kék-sárga fazon pedig kiemeli formás alakját!

Jennifer Lopez

Az átmenetes fazon fantasztikusan állt Jennifer Lopezen, akit Las Vegasban, a Cirque du Soleil egyik előadásán kaptak lencsevégre a paparazzók. Az énekesnőnek sem ez az első Hervé Léger-ruhája, hiszen számára is kézzel igazították rá a csíkokat, hogy tökéletesen álljon rajta a darab.

Candice Swanepoel

Azt már tudtuk, hogy a Victoria's Secret-angyalok előszeretettel viselnek Hervé Légert, ám Candice-t eddig mindig a visszafogott vörös szőnyeges megjelenéseiről ismerhettük meg.

Ez a dögös fekete-fehér csíkozású Hervé Léger kiemeli vékony alakját, s a ruha ujjrészét is érdekesen sikerült megoldania a tervezőnek.

Ez a hét összeállítás csupán pár a többszáz sztár és celebrity vörös szőnyeges megjelenései közül, a legtöbb darab ára 1000-2000 dollár közül mozog, ma már rengeteg helyen tudsz hasonló darabokat nézni magadnak (H&M, New Yorker).

Ha mégis kíváncsi lennél a márka többi kollekciójára, kattins a HL hivatalos oldalára! Szerinted melyik sztár fest a legdögösebben?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek