Starity

Nina Dobrevnek a figyelmes pasik jönnek be

2013. augusztus 05. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Cosmopolitan címlaplánya lett, a hozzá készült interjúban pedig beszámolt terveiről.

hirdetés
Nina Dobrevnek a figyelmes pasik jönnek be

A Vámpírnaplók sztárjáról elragadó fotósorozat készült a Cosmo magazin legújabb számához, az interjúban pedig elárulta, milyen terveket szövöget, és hogyan vélekedik a férfiakról.

„Szeretném megnyitni a saját jógastúdióm. A jóga megváltoztatta az életem, és remélhetőleg a stúdió másokét is meg fogja” – reménykedik Nina, aki azon van, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából. „Mivel nem fejeztem be a sulit, úgy érzem, mintha mindig bizonyítanom kellene magamnak. Nem akarom úgy érezni, hogy én vagyok a legjelentéktelenebb ember a szobában.”

Ian Somerhalderrel való szakítása óta magánélete érdekli leginkább a riportereket. Elmondása szerint vagy megvan a kémia, vagy nincs, ezen nem igazán lehet segíteni. A humor, az intelligencia és a tehetség azonban mindennél vonzóbbak számára. „Nem egyéjszakás lányka vagyok, hanem a kapcsolatok híve.”

És mivel kenyerezze őt le egy férfi? Erre is választ kaptunk: „Szeretem, ha a pasi kinyitja az ajtót, ha kedves és figyelmes. De ha egy férfi több időt tölt a tükör előtt, mint én... na, az már probléma!”


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek