Starity

Ke$ha és Pitbull közös turnéra indul

2013. augusztus 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazánkban nyaraló Ke$ha és a világhírű Pitbull nemrégiben jelentette be, miszerint közös turnéra indulnak idén októberben Ausztráliában.

hirdetés
Ke$ha és Pitbull közös turnéra indul

A két híresség jelenleg még pihen a turné előtt, melynek előreláthatóan öt állomása lesz – így érintik Sydney-t, Melbourne-t, Brisbane-t, Perth-et és Adelaide-et is. A hivatalos sajtóközlemény szerint a jegyet váltók hatalmas showkra számíthatnak mindenféle különleges effektekkel teletűzdelve, nem spórolva a fénytechnika által nyújtott kiváltságokkal; mindemellett pedig a bulik fényét hivatott emelni egy különleges vendég, akinek a kilétére is fény derült nemrég, ő pedig nem más, mint Justice Crew, aki 2010-ben az Australia's Got Talent nyertese volt.

A koncertdátumokat a Rip It Up hírportál tűzte ki nemrégiben, valamint megtudhattuk azt is, hogy csupán néhány napig, augusztus 15-éig lehetséges a jegyek megrendelése, arra ösztökélve a rajongókat, hogy siessenek a vásárlással, különben egy életre szóló élményről maradnak le.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek