Starity

Kristen és Rob újra együtt?

2013. augusztus 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapokig tartott, mire a sajtó kiheverte Kristen Stewart és Robert Pattinson szakítását, a se veled, se nélküled kapcsolat viszont úgy fest, folytatódik.

hirdetés
Kristen és Rob újra együtt?

Senki sem hibáztathatja Robertet, amiért elhagyta csalfa kedvesét, aki egy családos férfival kezdett viszont. Bár később újra és újra lángra lobbant köztük a szenvedély, mégis szakítottak.

A Robsten-fanok nagy örömére azonban Robert meglátogatta egykori kedvesét annak Los Feliz-i otthonában a múlt héten. Rob ugyan szerette volna titokban tartani látogatását, azonban a terve hamar füstbe ment, a lány otthonánál házaló fotósoknak hála.

A páros legutóbb májusban szakított, mely nagyon megviselte Kristent, ám a rajongók bíznak abban, hogy végül mégis újra egymásra találnak Robbal, akiről nemrég még azt pletykálták, hogy Elvis Presley unokájával, Riley Keough-val randizik, ám mint kiderült: csak barátság van köztük. Nemrégiben pedig egy Kristenhez és Roberthez is közel álló ismerős elmondta, hogy az Alkonyat sztárjai a mai napig jóban vannak és tartják egymással a kapcsolatot, a kérdés már csak az: lehet-e ismét köztük több a barátságnál?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek