Starity

Támadják Pinket a homofóbok

2013. augusztus 06. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leszbikusnak nevezték, és támadást indítottak ellene a Twitteren, amiért egy szivárványszínű zászlót lengetett a koncertjén.

hirdetés
Támadják Pinket a homofóbok

Pink a napokban Sydney-ben, Ausztráliában lépett színpadra, és kifejezte tiszteletét és támogatását a homoszexuális közösség iránt. A Trouble című slágere előadása közben meglátott egy rajongót a tömegben, aki egy, a szivárvány színeivel tarkított zászlót lengetett, amit kölcsönvett tőle, majd büszkén lengetni kezdte.

A kőkorszakban élő emberek azonnal a Twitterre siettek, hogy kifejezzék nemtetszésüket: homofób és sértő üzenetekkel támadták az énekesnőt, aki a koncert végeztével felelt a tweetekre.

„Vicces tény: amikor azt írjátok a Twitteren, hogy leszbikus vagyok, nem igazán zavar, bókként fogom fel! A kedvenc személyeim nagy része meleg, szóval... biztos vagyok benne, hogy ti, gyűlölettel teli emberek elő tudtok állni ennél jobbal is. Gyerünk, legyetek kreatívak 140 karakterben!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek