Starity

Vanessa Hudgens válogatós a szerepeket illetően

2013. augusztus 06. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Disney-csillag nem vállal el minden filmszerepet, ami az útjába kerül.

hirdetés
Vanessa Hudgens válogatós a szerepeket illetően
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin

Vanessa Hudgenst az egész világ a High School Musical bájos és szerény Gabriella Montezeként ismerte meg, ám már öt év eltelt a musicaltrilógia utolsó része óta, így már igazi felnőtt nő lett belőle és bizony nem vállal el minden szerepet, amit felajánlanak neki.

A 24 éves színésznő már nem szándékozik tipikus tinifilmekben szerepelni és az ilyen szerepeket is messziről elkerüli, sőt már csak az egyre drámaibb és változatosabb karakterek érdeklik.

„Én csak olyan szerepeket akarok elvállalni, amik szerintem maradandót alkotnak. Valamiféle védjegyet szeretnéd hagyni. Nem vállaltam el egy csomó, hogy is mondjam, nem szemetet, de ez vicces, mivel mielőtt bővítettem a láthatáromat és ez lehetővé tette, hogy az emberek különböző szerepekben lássanak, minden, amit kaptam ugyanabban a világban volt, a középiskola vidám és baráti világában. Most viszont olyan szerepeket kapok, amik nehezek, drámaiak, mint péládul a prostituált a The Frozen Groundban, vagy a drogfüggő tinianyuka a Gimme Shelterben. Ha van még valami, amit nem csináltam, akkor azt izgatottan várom, de nagyon válogatós vagyok” – mesélte nemrég a USA Today-nek.

Vanessát most Nicolas Cage és John Cusack oldalán lehet látni a The Frozen Ground című filmben, de hamarosan megjelenik a Gimme Shelter és a Machete gyilkol is, ráadásul most újabb szerepet is kapott, ugyanis már biztosan megkapta az egyik főszerepet a The Kitchen Sink című horror-komédiában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek