Starity

A Victoria's Secret angyala nem hord melltartót

2013. augusztus 06. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Levine menyasszonya meglepő kijelentést tett az egyik napilapnak tegnap: állítása szerint ki nem állhatja melltartókat és a szexis fehérneműket, mivel zavarják őt a mozgásban, össze-vissza szorítják őt - bármilyen méretet is vesz -, s különben sincs szüksége melltartóra.

hirdetés
A Victoria's Secret angyala nem hord melltartót

Behati feladata a melltartók és a márka szexis fehérneműinek népszerűsítése lenne, ám nemrég azt nyilatkozta, hogy ha választási lehetősége lenne, ő bizony nem hordana melltartót.

Bár a lányt a legtöbb paparazzi-képen tényleg melltartó nélkül láthatjuk flangálni az utcákon, mégis meglepő ilyet hallani a szájából, ugyanis a 24 éves topmodell a Victoria's Secret-nek dolgozik 2009 óta – 3 éve pedig angyallá avanzsált, milliós keresettel.

„Nem látom túl nagy értelmét a melltartó viselésének. Minden embernek ugyanolyanok a testrészei, nekem sincs mit szégyellenem” – mondta.

Behati (pirosban) már a Victoria's Secret új kollekciójának promotálásában sem volt hajlandó melltartót a kezébe venni, helyette a márka egyik parfümjét mutatta fel a kameráknak.

Vajon mit szól ehhez a Victoria's Secret? Annyi már biztos, hogy a dollármilliókat érő 2013-as Fantasy Bra – melyet minden év divatbemutatóján a márka egyik angyala visel – biztosan nem lesz az övé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek