Starity

A Gyűrűk ura inspirálta a sztárpár esküvőjét

2013. augusztus 07. 10:10   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A korábbi Facebook-elnök, Sean Parker esküvőjét Tolkien híres mesebeli helyszíne, Középfölde inspirálta. Még az ara is az egyik szereplőhöz hasonlóan volt felöltözve.

hirdetés
A Gyűrűk ura inspirálta a sztárpár esküvőjét

A Facebook korábbi elnöke, Sean Parker még a nyár elején vette feleségül menyasszonyát, a hazánkban még nem ismert énekesnőt, Alexandra Lenast. A milliomos nem sajnálta a pénzt se a szertartásra, se a lagzira, hiszen négy és fél millió dollárt költött a Gyűrűk ura-stílusú esküvőjére. Sőt még a ruhákat is Ngila Dickson tervezte, aki korábban a filmhez készített kosztümöket.

A szertartás helyszíne egy 500 éves erdő volt, ahova berendezték Lothlórien mását, és ami még szokatlan, hogy a menyasszony is Galadrielnek, Lothlórien úrnőjének volt öltözve. A ruhát az elismert tervező, Elie Saab készítette, és nagyon hasonlít arra a ruhára, amit II. Erzsébet viselt a koronázási ünnepségén.

A készületek már hónapok óta folytak: mesebeli virágokkal díszítették fel az örökzöld fákat, felépítettek több tünde-stílusú hidat és egy romos középkori kastélyt. Parker még egy romantikus meglepetéssel is készült feleségének: a szertartás alatt elénekelte a A kis hableány betétdalát.

A vendéglista hetekig titkos maradt, csak később derült ki, hogy a több 300 vendég között ott volt Emma Watson, Sting, a Metallica dobosa: Lars Ulrich, Allison Williams, Olivia Munn, Kyle MacLachlan, a Wikipédia-guru, Jimmy Wales, vagy egykori Facebook-munkatársak: Dustin Moskovitz és Chris Hughes. Mark Zuckerberg is kapott meghívást, de nem vett részt az ünnepségen.

A 33 éves Parker, akit egyébként Justin Timberlake alakított a A közösségi háló című filmben, 2011-ben jegyezte el Alexandrát, és idén januárban született meg első közös gyerekük, akit Winter Victoriának neveztek el.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek