Starity

Eva Longoriával vacsorázott Kocsis Korinna

2013. augusztus 07. 13:01   |   Szerző: csajszikahh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a botrányos szépségkirálynő-jelölt elutasította a koronát, egyre felkapottabb: nemrég a Született feleségek sztárjával, Eva Longoriával bulizott együtt, majd több közös fényképet is készítettek.

hirdetés
Eva Longoriával vacsorázott Kocsis Korinna
Fotó: TV2; John Russo

Kocsis Korinnának a botrányos szépségkirálynő-választás csak segített: most kezdi igazán beindulni a karrierje. A fiatal lány egyre nevesebb eseményeken tűnik fel: nemrég Marbellán járt, ahol ellátogatott egy jótékonysági estre.

A Global Gift Gálán találkozott Eva Longoriával, akivel együtt is vacsorázott, sőt: két közös fényképpel is megpecsételték a napot, amit Korinna büszkén osztott meg a nagyvilággal a Facebook-oldalán.

„Vasárnap este részt vettem a 'Global Gift Gala' jótékonysági esten Marbellán, melynek sztárvendége és fő támogatója az idei évben is Eva Longoria volt. Az esemény előtt egy zártkörű fogadáson vettünk részt, ahol személyesen is megismerkedhettem a hollywoodi sztárral!”

Korinna később hozzáfűzte, hogy Eva hihetetlenül elbűvölő, kedves és fantasztikus energiával megáldott ember.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek