Starity

Hilary Duff visszatér a zeneiparba

2013. augusztus 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hilary egy időre szüneteltette zenei karrierjét és igyekezett az anyaszerepre összpontosítani, ám úgy érzi: itt az ideje a visszatérésnek.

hirdetés
Hilary Duff visszatér a zeneiparba

Hilary már egész kiskorában megtapasztalta, milyen a színészek élete, hiszen első filmszerepét mindössze 10 évesen kapta meg, ezt követően pedig igencsak beindult a karrierje, egyre több ajánlatot kapott. Napjainkig közel 27 filmben, 13 sorozatban kapott szerepet és több karakternek kölcsönözte hangját az évek során, emellett pedig arra is jutott ideje, hogy betörjön a popbizniszbe. Legutóbbi stúdióalbuma 2007-ben jelent meg Dignity címmel, ám a 26 éves anyuka most úgy érzi: itt az ideje a visszatérésnek!

A színész-énekesnőt nemrég a Hamptonsban rendezett FIJI Water rendezvényén kérdezték terveiről és Hilary boldogan válaszolt az őt faggató riporternek.

„Szeretnék a zenémre koncentrálni. Hosszú idő után végre eljött az ideje. Végre itt tartok és hamarosan stúdióba fogok vonulni” – nyilatkozta a szőkeség, majd még hozzátette, hogy hiányzik neki a turnézás, és hogy egy kis időt tölthessen a rajongóival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek