Starity

Sylvester Stallone: Willis megy, Ford jön

2013. augusztus 07. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korunk egyik legnagyobb akcióhőse, Sylvester Stallone ismét összegyűjtötte a The Expendables neves csapatát, hogy leforgassák a harmadik részt is.

hirdetés
Sylvester Stallone: Willis megy, Ford jön

Hosszú ideje folynak a találgatások, vajon melyik akciósztár vállalja el ismét a felkérést, ki tér vissza, és milyen új arcok tűnnek esetleg fel. Sokáig úgy tűnt, hogy a „régi motoros”, Bruce Willis ebben a részben is szerepet kap, azonban tegnap Sly a Twitteren nyilvánvalóvá tette, hogy ez nem fog megtörténni.

„Willis lelép... Harrison Ford beszáll! Remek hír! Évek óta erre vártam!” – csiripelte. Willis és Stallone jelenleg nincsenek jó viszonyban, miután Sly egy tweetüzenetben kapzsinak és lustának nevezte a kollégáját.

Ford mellett új arcok is feltűnnek, például az adócsalás miatt három évet börtönben töltött és nemrég szabadult Wesley Snipes (aki eredetileg már az első filmben is szerepet kapott volna). A pletykák szerint  Nicolas Cage, Jackie Chan és Milla Jovovich is szerepel a harmadik részben, de az ő részvételüket még nem erősítették meg.

Arnold Schwarzenegger megjelenése még kétséges, az viszont kész tény, hogy Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture és Mickey Rourke ott lesznek Sly oldalán. A Feláldozhatók harmadik része 2014. augusztus 5-én kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek