Starity

Lezajlott Cipő emlékkoncertje a Szigeten

2013. augusztus 07. 15:03   |   Szerző: Törpemókus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sziget Fesztivál mínusz egyedik napján több előadó és együttes emlékezett meg az idén márciusban elhunyt Bódi Lászlóról.

hirdetés
Lezajlott Cipő emlékkoncertje a Szigeten
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A Sziget tegnapelőtt nyitotta meg kapuit. Mint az ezelőtti években, most is rengetegen tolongtak a helyszínen, sőt nemcsak magyar fesztiválózokkal, hanem sok külföldivel is találkozhattunk.

Az idén márciusban elhunyt Bódi László „Cipő” emlékére rendeztek koncertet a mínusz első napon, ami már az énekes halála óta fix időpont volt.

A fellépők között szerepelt a Bikini, ByeAlex, Bródy János, Charlie, a Compact Disco, Koncz Zsuzsa, Keresztes Ildikó, Halász Judit, Balázsovits Edit, Mahó Andrea, Nagy Feró, Fenyő Miklós, az Első Emelet, a Hooligans, a Magna Cum Laude, a Nemadomfel, az Omega, a Pál Utcai Fiúk, Tolcsvay László és a United is, akik egy-egy Republic-dallal emlékeztek Cipőre.

Bródy László a Csend Beszél Tovább című dallal lépett fel.

ByeAlex úgy érzi, Cipő számos írásának most, halála után lesz igazán hatása az emberekre. „Cipő most ott fent büszke lehet magára” – idézte az énekes szavait az MTI, aki most először lépett a Sziget fesztivál nagyszínpadára.

A tegnapi nap folyamán a Quimby Csodaországban című koncertjét láthatták a Sziget fesztiválozói, a hét többi napján pedig hallható lesz Alex Clare, Mika, az Enter Shikari és Dizzie Rascal is, valamint David Guetta is a fellépők között szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek