Starity

Az exmodell Isten nevével fémjelzett kollekciót dob a piacra

2013. augusztus 07. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie Bisutti a Nem vagyok Angyal című könyvét csupán pár hónapja adta ki, ám az újfent szégyenlős lány máris ruhamárkát alapított, melyet a katolikus egyház inspirált.

hirdetés
Az exmodell Isten nevével fémjelzett kollekciót dob a piacra

Kylie Bisutti, a Victoria's Secret exmodellje ugyan csúnyán vált el a népszerű fehérneműcégtől, akik – állítása szerint – úgy kezelték őt, mint egy darab húst, ám a lány most új fába vágta a fejszéjét.

A sztori után (a lány egyik éjjel Isten üzenetét meghallva elhagyta a Victoria's Secretet) egy könyvet is kiadott, ám jelenleg egy ruhakollekción dolgozik, melyen nyomtatott feliratok Isten igéit hirdetik.

„Az Isten inspirálta divatkollekcióm célja, hogy a katolikus egyház igéi eljussanak a fiatal lányok által hordott ruhákon keresztül szerte a világba – mondja Kylie. – A keresztényeknek ezáltal könnyebb lesz a megnyilvánulás, több békét fognak érezni és a Jóisten szeretetteljes szavai is körül fogják ölelni őket. És erre a 21. századi világunkban igazán szükségünk lehet.”

A rózsaszín pólón a következő felirat olvasható: „Szeresd az Uradat, Istent / A teljes szíveddel / A teljes lelkeddel / A gondolataiddal és az összes erőddel.” Míg a virágos farmernadrágon a hinni felirat olvasható. Ti viselnétek ilyen ruhákat?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek