Starity

Különleges játékkal jelentik be Avicii következő kislemezét

2013. augusztus 07. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avicii és csapata gőzerővel népszerűsíti a DJ következő albumát, a TRUE-t, amely szeptember 17-én fog nemzetközileg megjelenni. A Wake Me Up után nagy bejelentésre készülnek.

hirdetés
Különleges játékkal jelentik be Avicii következő kislemezét

Az Avicii News információt tudott meg a Universal Musictól, mely szerint hétfőn bejelentik a svéd DJ következő kislemezét a nagy sikerű Wake Me Up után.

„Arra alapozva, amit a Universal Music Kiadó mondott, Avicii következő kislemezét hamarosan bejelentik! Lay Me Down?” – írta a site, majd posztolta a visszaszámláló oldalt, amely egy különleges játékkal függ össze.

A számláló a trendeléshez szolgál, amelyet hétfőn, a megadott időpontban kezdenek el a rajongók. Már elrejtették Stockholmban azt a két hangszórót, amelyek hétfőn annál hangosabban kezdik el játszani a következő kislemezt, minél többen „trendelik” a #TheTrueReveal kifejezést. Az eseményeket élőben lehet nézni a fent említett honlapon, ahová már bekészítették az élőközvetítéshez szolgáló lejátszót.

Nagy esélyesnek számít az Avicii News Official által emlegetett Lay Me Down, amelyen a legendás gitáros, Nile Rodgers és a pop/rock énekes Adam Lambert működött közre. Avicii nagylemeze, a TRUE szeptember 17-én jelenik meg globálisan, tartalmazva a mega-sláger Wake Me Up című dalát!

Az énekes egyébként csatlakozott a londoni iTunes fesztivál fellépőihez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek