Starity

David Zepeda sok szenvedélyt ígér

2013. augusztus 09. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói színész elmondta, hogy legújabb sorozatában, a Mentir para vivirben fontos szerepe van az erotikus jeleneteknek, amelyeket kolléganőjével, Mayrín Villanuevával ad elő.

hirdetés
David Zepeda sok szenvedélyt ígér

„A közönségnek tetszeni fog... Ezek a jelenetek sokat hozzáadnak a történethez: erőt és szenvedélyt” – ígéri Zepeda, aki azt is elárulta: barátnője, Lina Radwan (aki szintén szerepel a sorozatban) is azt tanácsolta neki, hogy minél több szenvedélyt mutasson a forgatás során.

A sorozatot Benjamín Cann és Rodrigo Zaunbos rendezi, a produceri szerepet pedig Rosy Ocampo tölti be, akivel a színész már a La fuerza del destino forgatásán is együtt dolgozott. Zepeda számít a közönség tetszésére, mivel a sorozatban rengeteg érzelmes jelenet, „könny és fájdalom” látható majd. „A karakterem élete szerelmének szenteli az életét és harcol érte”

Nagyon elégedett a barátnője teljesítményével is. „Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy ő lesz a különleges vendégszereplő.”

Az új sorozata mellett azonban a színész más területen is tevékenykedik. Noha elég sok negatív kritikát kapott, miszerint nem tud énekelni, reméli, hogy a Volverte a enamorar című albuma sikeres lesz és bekerül a 10 legjobban fogyó album közé.

„Nagyon szerencsés vagyok, mert ott vagyok a slágerlistán Marc Anthony, Rio Roma és Belinda mellett.” Azt is elárulta, hogy augusztus 17-én dedikálni fog – a helyszínt még nem hozták nyilvánosságra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek