Starity

A legsikeresebb videoklipek: JLS

2013. augusztus 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostani cikkünkben megismerkedhettek az brit X Factor felfedezettjének, az JLS nevű együttes legsikeresebb videoklipjeivel!

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: JLS

Az együttes még 2008-ban alakult, tehát a négy srácot nem az X Factorban rakták össze, hanem együtt jelentkeztek csapatként. 2009-ben jelent meg első albumuk, a JLS, amin szerepelt a hatalmas sikernek örvendő Beat Again című dal, ami által a fiúk nemzetközi sikert értek el, mivel legtöbben a videó megjelenésekor ismerték meg őket, hiszen sokan nem nézték a tehetségkutatót.

Új albumuk 2010-ben jelent meg Outta This World címmel. Itt a fiúk kicsit stílust váltottak, hiszen ebben az időben nagyon elegánsan öltöztek. Erről az albumról készítettek videót például a The Club Is Alive, valamint az Eyes Wide Shot című dalaikhoz is. 2011-ben jelent meg a Jukebox. Erről az albumról a legsikeresebb, legbulisabb dal a She Makes Me Wanna, amit Devvel vettek fel.

2012-ben adták ki az Evolution névre keresztelt lemezt, melyen némi változás volt érezhető, mind a fiúk, mind a zene stílusát illetően. 2013 elején a négy szépfiú azonban bejelentette, hogy a JLS-nek vége, de nem haraggal válnak el. Még kiadnak egy válogatáslemezt, ami a Goodbye: The Greatest Hits címet fogja viselni, valamint egy utolsó turnéra is indulnak, és azt sem tartják kizártnak, hogy egyszer még újra összeáll a Jack The Lad Swing, azaz a JLS. A fiúk ezalatt a pár röpke év alatt rengeteg díjat bezsebeltek, több lemezük ért el remek minősítést, így most lássuk öt legsikeresebb klipjüket.

Eyes Wide Shot feat. Tinie Tempah

A felvétel helyszíne egy stúdió volt, amiből számítógépes technikával varázsoltak lehengerlő környezetet. Egy kicsit hasonlít az Atomic Kitten Whole Again klipjére, hiszen a fiúkat itt is többször láthatjuk, több térben. A díszletek között táncolnak, énekelnek, valamint egy lányt követnek. A dalban és a videóban is közreműködött Tinie Tempah.

A klipre eddig több mint 11 millióan voltak kíváncsiak, 29 ezer embernek tetszett, 1200 ember viszont kevésnek találta a nem mindennapi alkotást.

She Makes Me Wanna feat. Dev

Ez a tökéletes nyári bulivideó! A srácok a tengerparton csapnak hatalmas partit több száz ember társaságában, egy színpadon táncolnak, az emberek körülöttük a parton tombolnak, valamint a vízben szórakoznak. A fiúk emellett még a sziklákon is táncolnak, és énekelnek.

A videóban közreműködött a manapság egyre népszerűbb énekesnő, Dev is, aki nappal egy kocsi előtt táncol, majd a vízben, amikor már leszállt az éjszaka, ennél a résznél pedig már a fiúk is a vízben énekelnek, külön-külön kis színpadon mindegyikük.

Az alkotást több, mint 14 millióan látták, amiből 60 ezer ember imádta, 3200 embernek viszont nem tetszett.

Take A Chance On Me

A kislemezből több, mint 67 ezer példány kelt el az első héten csak az Egyesült Királyságban. A videóban a fiúk London városában sétálgatnak este, gyönyörű fények között és természetesen itt is táncolnak egy keveset. A kisfilm másik helyszíne egy kávézó, valamint egy parkoló is. Időközben feltűnik egy-egy szerelmespár is a videóban, a háttérben pedig láthatjuk London egyik legismertebb nevezettségét, a Tower-hidat is.

Bár a kislemez elég sikeres volt, a videó annyira már nem: összesen 5 millióan látták, ebből 29 ezer embernek tetszett, 600 viszont nem volt oda érte.

Do You Feel What I Feel?

2011-ben adott ki kezei közül a négy fiú egy igazi vad, házibulis videót, melynek különlegessége, hogy van története is eddigi klipjeiktől különbözve. A kisfilm első képkockáiban Aston elbúcsúzik szüleitől, akik elutaznak és mihelyst beülnek a kocsiba, Aston rögtön hívja Marvint és a másik két fiút plusz a többi havert is, és kezdetét veszi a nagy parti, aminek végül a szülők megérkezése hozza el a végét.

A YouTube-on több mint 3 millióan voltak kíváncsiak a klipre, akik közül csak 392 embernek nem tetszett, míg 14 ezer ember tetszését abszolút elnyerte. Bár nagy sikert aratott a dal, végül csak a 16. helyig jutott a brit slágerlistákon ezzel pedig az első kislemezük lett, ami nem került be a top 10-be.

Hottest Girl In The World

Elég olcsó klip, a fiúk csak fekete és fehér hátterek előtt táncolnak és énekelnek, ahogy azt már megszokhattuk tőlük. Közben feltűnnek a táncoslányok is, akik elbűvölik a négy srácot, a videó végefelé pedig már egy tüzesebb hátteret is láthatunk.

A kisfilm sokaknak nem tetszett, a stílusváltás miatt főként. Eddig három és félmillióan látták, több, mint ötezer ember kedvelte is, 440 embernek azonban nem tetszett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek